Jeep Dolly i Interdolly niskonoseće prikolice za dodatni kapacitet opterećenja

Predstavljamo vam Jeep Dolly i Interdolly niskonoseće prikolice za dodatni kapacitet opterećenja
 Back to: Eurotrailers prikolice

Za dodatni kapacitet opterećenja i optimalnu raspodelu težine, Nooteboom EUROTRAILER niskonoseće prikolice postoji posebna kategorija pod nazivom Jeepdolly ili Interdolly.

Jeepdolly se kači na prednjoj strani između tegljača i guščijeg vrata. To čini ovu vrstu niskonoseće prikolice za savršeno jednostavno upravljanje.

Dok se Interdolly kači između guščijeg vrata i same utovarne platforme. Kada je Interdolly direktno povezan sa okvirom osovine, EUROTRAILER prikolica se može koristiti kao niskonoseća ali i kao polu-niskonoseća prikolica.

Ako je EUROTRAILER (u kombinaciji sa Jeepdolly ili Interdolly) ono što tražite, vi ste više nego dobrodošli da zatražite ponudu.Izrada ponude je naravno potpuno besplatna. Zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje koje odgovara vašim potrebama za prevoz različite vrste opreme i mašina. Kada se pronađe tehničko rešenje koje je apsolutno jedinstveno za svakog klijenta tada klijent zaista prilikom svakodnevnog korišćenja ostvariti najveću moguću dodatnu vrednost za svoje poslovanje. Nooteboom vodi računa o vama .