Kao svetski vodeći dobavljač dizalica, ambicija HIAB-a je da obezbedi moderne i funkcionalne proizvode na najvišem nivou kvaliteta, a sve u skladu sa posebnim zahtevima kupaca. HIAB nudi široku i tehnički naprednu liniju proizvoda koja se sastoji iz skoro 60 razlicitih modela dizalica u brojnim varijacijama. Raspon nosivosti se kreće od 0.8 do 100 tona-metra.

HIAB Vam nudi robusne i pouzdane konstrukcije koje su dimenzionirane tako da ne kompromituju trajnost. Pažljivim odabirom materijala za ključne komponente, HIAB hidraulične dizalice podnose intenzivno korišćenje po teškim radnim uslovima.

Veći deo razvoja proizvoda u HIAB u je usmeren na produktivnost. Današnji sistemi HIAB dizalica obezbeđuju veći kapacitet, veću preciznost i veću brzinu. Paralelno, ovi sistemi zadovoljavaju sigurnosne standarde bez premca među konkurencijom.

Svaka HIAB dizalica je sastavljena pojedinačno prema tačnoj, konkretnoj specifikaciji. Porudzbine klijenata upravljaju montažnom linijom i svaka dizalica je opremljena da zadovolji posebne, specifične zahteve naših klijenata. Jedan, dva, tri il čak 8 hidrauličnih nastavaka, upravljanje dizalicom sa obe njene strane ili sa visoko postavljenog sedišta, različite alternative stabiliziatora, daljinsko upravljanje i ostali posebni dodaci su samo neke od mogućih opcija HIAB dizalica.

SERVIS

Verujemo da je kvalitet naše tehničke i postprodajne posvećenosti usklađen sa nadmoćnošću samog proizvoda. Zato je svaka HIAB dizalica obezbeđena izvanrednim nivoom servisa i podrškom.

Kako je deo HIAB politike obezbeđivanje kompletnog rešenja u rukovanju materijalom, HIAB klijenti imaju pristup velikoj i rastućoj mreži distributera na svetskom nivou. Ovo znači da je omogućena brza nabavka rezervnih delova time i maksimalna produktivnost i efikasnost samih dizalica. Dodatno, iscrpan servis i teničku podršku omogućava tim iskusnih inženjera, na terenu i u našoj radionici.