Nooteboom MULTITRAILER niskonoseća poluprikolica.

Ove poluprikolice su odličan izbor za transport bagera, finišera, mašina za izgradnju puteva, plovila, pristupne platforme, delove krana, čelične konstrukcije, betonske elemente i komponente vetrenjača kao što su kućišta generatora, delovi tornja, rotorske lopatice ....

Nooteboom poluprikolice sa ravnim platformama

 

Sa Nooteboom TELETRAILER poluprikolicom sa ravnom platformom, čak i veoma zahtevne čelične ili betonske konstrukicje, mogu biti transportovane sa velikom efikasnošću i sa minimalnim troškovima prevoza.

Ove poluprikolice imaju ravan proširiv tovarni pod sa hidrauličnim upravljanjem osovina. Ovakve osovine čine manevrisanje OVB TELETRAILERS-om izuzetnim. Štaviše, ovaj hidraulični sistem okretnog upravljanja osigurava da su troškovi održavanja veoma mali, a habanje guma je svedeno na minimum.

 

Patentirani tovarni pod

 

Na svakoj poluprikolici TELETRAILER Nooteboom programa upotrebljen je jedinstveni koncept prednapregnutih greda za koji je odobren međunarodni patent. Sa ovim specijalnim nagibom, pod ostaje savršeno ravan kad je uvučen. Ovo je od praktične koristi kada se, na primer, utovaraju kontejneri. U istovarnom, proširenom položaju, šasija je blago zakrivljena (savijena) tako da nema gotovo nikakvog ulegnuća utovarne površine. Ovaj koncept takođe grantuje da se tovarni pod može uvući ili produžiti bez poteškoća.

Nooteboom nudi širok spektar poluprikolica sa ravnim utovarnim podom u različitim verzijama kako bi savršeno ispunili bilo koji specifičan transportni zahtev:

•2 do 7 osovina

•Samoupravljanjujće ili hidraulički upravljane osovine

•Kapacitet nosivosti od 120 tona

•Vazdušno ogibljenje ili hidraulično ogibljenje

•Fiksni ili jednostruki/dupli/trostruki/četvorostruki produžni

•Ravni tovarni pod uz mogucnost izmena i pri[irenja

•Fiksni ili jednostruki/dupli/trostruki/četvorostruki produžni

 

Teletrailers prikolice