Neophodno je znati da je Tehnika hidraulike st jedini ovlašćeni servis dizalica HIAB i kipera MEIILER za teritoriju Srbije.

Brz i kvalitetan servis omogućen je zahvaljujući dokumentaciji proizvođača koja nam stoji na raspolaganju,visoko profesionalnom i obučenom osoblju,specijalizovanim probnim stolovima, servisinim vozilima opremljenim uređajima za dijagnostiku i podešavanje radnih parametara,kao i upotrebom originalnih rezervnih delova.

Ugradnja hidrauličnih nadgradnji (dizalica,kipera,platformi) na nova i polovna vozila, ispitivanje hidrauličnih nadgradnji uz izdavanje stručnih nalaza - atesta.

Bez upotrebe dizalica, gotovo je nemoguće zamisliti danas bilo koji građevinski poduhvat, pa čak i one najnezahtevnije. Manervisanje teškim i kabastim materijalom, je suština posla dizaličara, pri čemu treba napomenuti, da on mora posedovati i odgovarajuća osnovna mehanička znanja o dizalicama kojima upravlja, kako bi bio svestan njihovih prednosti i mana, i kako bi mogao izvršiti neku sitniju intervenciju radi otklanjanja kvara koji se na njoj pojavio.