Promotivna ponuda podloski stabilizatora
Isuzu Dmax kamion sa teleskopskom platformom za rad na visini

U saradnji sa ovlašćenim prodavcem i serviserom vozila Isuzu, firmom TRIO Motors, predstavila je specijalizovano vozilo sa zglobnom hidrauličnom teleskopskom platformom, bazirano na standardnom Isuzu „D-MAX“ pick-up.

U pitanju je vozilo, čija će primena, pre svega, najviše odgovarati komunalnim službama za održavanje i popravku ulične rasvete, ali se može koristiti i u druge svrhe, koje zahtevaju sličan vid operacije i pristupa (postavljanje dekoracija, manje građevinske radove, orezivanje krošnji drveća, itd.), za visine do 13 metara.

Specijalna ponuda  Socage 20D hidraulične platforme sa korpom za rad na visini.

Ono što je njena najveća prednost je to da ima radnu visinu od 20 metara na vozilu od 3.5 tona, što znači da još uvek spada u B kategoriju. Ovo trenutno ni jedan od proizvođača ne može da postigne.

Hidraulična platforma 20D italijanskog proizvođača Socage, sa radnom visinom od 20 metara i sa električnim komandama, je ugrađena na vozilo Isuzu M21 - 3.5 tona vozilo B kategorije.

Ponuđena platforma ima CE deklaraciju koja predstavlja najviši stepen kvaliteta i u skladu je sa svim Evropskim standardima koji su daleko zahtevniji od naših...