U saradnji sa ovlašćenim prodavcem i serviserom vozila Isuzu, firmom TRIO Motors, predstavila je specijalizovano vozilo sa zglobnom hidrauličnom teleskopskom platformom, bazirano na standardnom Isuzu „D-MAX“ pick-up.

U pitanju je vozilo, čija će primena, pre svega, najviše odgovarati komunalnim službama za održavanje i popravku ulične rasvete, ali se može koristiti i u druge svrhe, koje zahtevaju sličan vid operacije i pristupa (postavljanje dekoracija, manje građevinske radove, orezivanje krošnji drveća, itd.), za visine do 13 metara.

Isuzu kamion sa teleskopskom platformom za rad na visini

Za nadgradnju je odabrana zglobna hidraulična teleskopska platforma poznate italijanske firme Socage, oznake „A314“, čija je radna visina 13,2 metra, a nosivost „korpe“ 225 kilograma (dve osobe + alat). Platforma ima mogućnost rotacije od 270 stepeni, dok je samu korpu moguće zakretati za +/- 90 stepeni.

Za stabilizaciju se koriste četiri izvlačeće „šape“ (stabilizatori), koji ne izlaze van širine retrovizora, tako da stabilizovano vozilo, spremno za rad, ne zauzima vise od jednog parking mesta, što je izuzetno značajno za urbane gradske sredine jer omogućava angažman platforme bez remećenja saobraćaja, a pogodno je i za rad van puta.

Teleskopska platforma sa korpom za rad na visini

Što se tiče same osnove, odnosno vozila na koje je platforma montirana, u pitanju je standardni Isuzu „D-MAX 4x4 Single“ pick-up, opremljen 2,5-litarskim Twin-Turbo dizel motorom od 163 konjske snage i 400 Nm obrtnog momenta.

Pomenuti „D-MAX“ dolazi u osnovnom Satellite paketu opreme, sa pogonom na sva četiri točka. I pored činjenice da se radi o osnovnoj opremi, serijski se isporučuje klima uređaj, el. podizači prozora, kao i sistemi aktivne bezbednosti - ABS (sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja), EBD (el. raspodela sile kočenja), ESC (el. kontrola stabilnosti) i TCS (kontrola proklizavanja)...

Tehnika Hidraulike

Sedište:

Svetozara Radojčića 80g, 11050 Beograd


Proizvodno-administrativni pogon:

Beogradska 141a, 11224 Vrčin, Beograd


office@tehnikahidraulike.com


+381 11 34 63 094

+381 11 34 63 095


Kontaktirajte nas!

Ako želite više informacija, popunite ovaj formular. Odgovorićemo Vam što pre.