Istorijat 

Na IAA sajmu u Hanoveru pored lansiranja i predstavljanja novih modela HIAB hidrauličnih dizalica,HIAB je sa ponosom najavio produženu garanciju za sve tipove HIAB dizalica. Ova produžena garancija se odnosi na sve HIAB kranove isporučene nakon 1. Oktobra 2016. godine. Hiab svojim klijentima nudi i 5 godina garancije na sve konstruktivne elemente kao i 2 godine garancije na sve komponente HIAB dizalice. 

POLITIKA GARANCIJE

Dve (2) godine garancije

Na sve komponente, uključujući farbu, zaptivke (spoljašnje i unutrašnje), hidraulična creva, HIAB daje produženu garanciju koja važi do isteka 2 godine garancije ili utrošenog broja ciklusa:

  • 40000 ciklusa dizalice u S0, ili 
  • 50000 ciklusa dizalice u S1, ili
  • 100000 ciklusa dizalice u S2, ili
  • 150000 ciklusa u S3 i S4, 

Važi do isteka garancije ili pređenog broja ciklusa. 

Delovi koji su podložni habanju i cepanju nisu uključeni garancijom : užad, elemnti povratnog hidrauličnog filtera, akumulatori, klizači, nalepnice, poluge, plastičnu zaštitu i ostali potrošni material. 

Pet (5) godina garancije

HIAB konstrukcija (okvir dizalice), baza dizalice, stub dizalice, 1 poluga , 2 poluga, hidraulični nastavci, JIB, most sa tri tačke, stabilizatori I noge stabilizatora su pokriveni 5 godišnjom garancijom ili maskimalno : 

  • 40000 ciklusa dizalice u S0, ili
  • 50000 ciklusa dizalice u S1, ili
  • 100000 ciklusa dizalice u S2, ili
  • 150000 ciklusa dizalice u S3 i S4, 

Važi do isteka garancije ili pređenog broja ciklusa (iskuljučujući broj radnih sati  3, 4 i 5 godina).

 

Uticaj stresa prilikom rukovanja dizalicom se razlikuje od tipa dizalice prema regulativi EN13001i naveden je u uputstvu za rukovanje i održavanje HIAB hidrauličnim dizalicama. Za kranove koji nemaju brojač ciklusa, ovi sklopovi I komponente su pokriveni grancijom 36 meseci. 

Garancija obuhvata troškove radnog sata kao i ostale troškove materijala.

*Ovo se odnosi na CL i CLX dizalice

UGOVOR O SERVISIRANJU I ODRŽAVANJU

Kao dodatak na produženu garanciju, HIAB nudi i posebne pogodnosti sklapanjem ugovora za servis i održavanje HIAB dizalica. 

 

Za više informacija, kontaktirajte nas putem maila na 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ;

ili na sledeće brojeve telefona 011/3463-094; 011/3463-095 

 

S poštovanjem, 

Direktor preduzeća Saša Trajković