Bez obzira na to da li Vam je potrebna dizalica za jednostavan utovar i istovar tereta ili vam je potrebna dizalica izuzetne preciznosti čak i na maksimalnom dohvatu dizalica HIAB XS 122 je pravi izbor. Osmišljena  je tako da bude svakodnevni pobednik u rangu dizalica nosivosti od 9-12 tm, čime ova dizalica može sama sebe isplatiti vrlo brzo.

Ova dizalica može biti i sporučena sa CL, DUO, HiDuo, Pro ili HiPro konrolnim sistemima. 

E - veza

Veza na prvoj poluzi omogućava da se podigne veći teret bliće stubu dizalice, a veza na drugoj poluzi omogućava podizanje tereta na veće visine. Veza na drugoj poluzi ne zalazi ispod teleskopa tako da ne može doći u neželjeni kontakt sa teretom/objektima ispod teleskopa.

Visoko-momentno zakretanje

Mehanizam zakretanja sa velikim momentom, namenjen za teške poslove, osigurava efikasne operacije čak i na terenima sa usponom/nagibom.

Ventil sigurnosti

Ventil sigurnosti je ventil kombinovan od sigurnosnog ventila i venitla za hose-failure, montiran na cilindru

Creva smeštena unutra

Creva visokog pritiska su smeštena unutar stuba, zaštićena od spoljašnjih uticaja, što direktno utiče na smanjenje troškova održavanja. 

Ulja kupka

Većina HIAB dizalica preko 6 tm poseduje zakretni sistem smešten u uljnoj kupki. 

Ovo održava zakretni sistem u odličnom stanju toko godina korišćenja, osiguravajući pouzdanost dizalice u radu čak i u najzahtevnijim uslovima.

VSL

Zahvaljujući VSL funkciji, rukovalac može punu pažnju usmeriti na upravljanje dizalicom. Pametni interfejs dizalice (SPACE) automatski vodi računa o stabilnosti vozila- karakterisitka koja znatno poboljšava bezbednost rukovaoca i njihovog okruženja.

Fleksibilno pozicioniranje cilindara

Neki teleskopski nastavci mogu biti pozicionirani iznad samih teleskopa, kao sa strane. Ovo utiče na dizmenzije same dizalice i obezbeđuje lakši pristup ograničenim prostorima.

Šestougaoni profil teleskopa

Šestougaoni profil obezbeđuje da teleskopi budu uvek u savršenom balansu, zahvaljujući svome obliku i velikoj potpornoj površini. Ovaj profil takoše umanjuje izvijanje teleskopa, što smanjuje troškove održavanja a povežava efikasnost.

JIC spojnice

JIC spojnice su standardn na većini HIAB dizalica. One omogužavaju brzo i sigurno povezivanje, a i dalje su veoma jednostavne za demontažu ili održavanje.

Dodaci

Veliki izbor dodataka za dizalicu je na raspolaganju.

Ovi dodaci Vam omogužavaju da sprovedete dosta različitih operacija dizalicom.

Veliki klizači

Šestougaoni profili teleskopa omogućavaju upotrebu većih klizača.

Ovo čini da se teleskopi kreću glatko i smanjuje mehaničko trošenje teleskopa.